En lördag att se fram mot

∼ innehåller annonslänkar till designonline ∼

kähler

Så glad åt den här nya fina skulpturen som blev så bra på vardagsrumsbordet! Skulpturen finns i några olika utföranden och jag valde mellan den jag köpte och den här

.

.

Godmorgon

.

.

Uppe med tuppen idag. Kunde verkligen inte somna om när jag vaknade vid 05.00 snåret. Lika bra att gå upp, sätta på en kopp kaffe och slå sig ned framför datorn. Jag skulle ändå upp tidigt idag för jag har en frissatid kl 08.00. Men alltså, hur kan man välja att gå till frissan kl 08.00 en lördag? Speciellt en lördag efter att man varit på 45 årskalas hos sin syster? Knasigt, men nu blev det så och jag ser så mycket fram mot det!

.

.

Vad har vi annars på gång i helgen då? Jo, det blir tex en handbollsmatch i Nora imorgon. Men innan det ska jag ikväll se till att den här familjen får en riktigt god och mysig middag. Men innan det ska jag… (fanfar!) … hänga upp mina nya gardiner i vardagsrummet! Yey, de kom igår och jag är så oootroligt spänd på reesultate. Tror att de kommer att göra så galet mycket för känslan i rummet.

.

.

Nu har jag druckit upp mitt kaffe och det är dags att göra mig iordning inför frissan. Alltså, finns det något värre än att sitta hos frissan och känna sig missnöjd med typ sminkningen (ni vet ha en röd näsa typ) eller ännu värre, inte vara sminkad alls (för att man hade så bråttom dit)? Att behöva sitta där, i det där starka ljuset, och tvingas att titta på sig själv i timmar, det är inte kul. Dessutom blir jag så himla störd av att prata med en spegel framför nosen, tycker liksom inte att att minspelet och munnen lirar med ljudet som kommer ut. Och spegelbilden, på mitt rörliga ansikte, upplever jag inte alls är lika snygg som stillbilder där jag noggrant fixat till anletsdragen efter ett visst mönster (ni vet man har ju tränat en del på att pluta med munnen, le lite lagom och titta med klar blick, hahhahaha). Funderar på att ta med ett lakan och hänga upp på spegeln och så kan man bara ta ned det när man behöver titta på sig själv för att fatta beslut om tex längd eller för att kolla in det slutliga resultatet. Alternativet är förstås att blunda genom hela processen. Risken är väl då att man somnar, eller framstår som en knäppgök… Hur som haver ser jag mycket fram mot det här frissabesöket. En liten förändring är på gång tror jag 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Spännande med nya garder och ny frisyr! Lova att du visar bilder! Var kommer du hänga de vita gardinerna nu?

Gilla

Hej Madeleine, dee vita gardinerna får nog ingen ny plats. De var ganska fula om jag ska vara ärlig… Spar tyget och gör kanske stora dukar till långbord av dem istället! Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: