Varmt skönt och med resår

∼ Innehåller annonslänkar till Gina Tricot ∼

vardag-13

.

.

Tjingeling

.

.

Ghaaa, jag kan bara inte klä mig i tighta osköna kläder längre… Jag har gått upp lite i vikt, jag fryser, jag är blek och jag vill bara gå i varma myskläder heeela tiden. Tog en sväng in på Gina Tricot för att försöka hitta något som stämmer in på den beskrivningen. Provade vida supermjuka manchesterbyxor med resår (finns här) och en silkig blus (här) som jag kan ha under en stickad kofta, men gick hem därifrån utan. Borde jag köpt? Det var en himla skön kombo i alla fall… Kanske skulle jag ha provat de här manchesterbyxorna istället? Mer ”min” modell på dem tror jag.

.

.

vardag-14

.

.

Testade även den här stickade toppen, men nej, den kändes inte hundra på mig, även om jag tycker den var söt. Blev inget av med de här byxorna heller, även om jag tyckte de var lite coola.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: