Måla stenskivan i köket – går det verkligen

∼ Innehåller annonslänkar till Lindex och Mio ∼

.

.

Halli hallå

.

.

Hihihi, en film igen 🙂 Tycker faktiskt att det är himla roligt med film, men det tar oerhört mycket tid har jag märkt. Eller det beror på hur man gör det. För några dagar sedan spelade jag in en film som jag tänkte visa er. Det tog typ 3-4 timmar. Jag fixade och trixade och försökte göra så att allt skulle vara sådär snyggt och proffsigt. Jag sminkade upp mig, fixade håret, riggade kameran så att allt skulle vara rakt med perfekt ljus. Jag filmade om och om igen och försökte hitta den rätta vinkeln där jag såg så snygg ut som möjligt. Ja ni hör ju, där spårade det ju ur helt fullständigt. Det hela slutade i alla fall med att jag sket i alltihopa och raderade det jag spelat in…

.

.

Nu har det gått några dagar och så bestämde jag mig för att, äsch strunt samma, nu kör jag film igen, men enkelt och bara sådär rakt av. Struntar i att frissan inte är fixad, finnen på hakan lyser med sin närvaro, nagellacket är avskavt osv. Det är ju för fanken såhär jag ser ut (större delen av tiden i alla fall)! Den här filmen tog 1 minut och 12 sekunder att spela in. Det var lite skillnad det!

.

.

Skärmavbild 2019-02-03 kl. 10.32.15

Liknade scarf här och kofta här. Tips på ett riktigt stort superfint fruktfat finns här

.

.

Hur som helst. Stenskivan i ena delen av köket har irriterat mig sedan vi flyttade in. Den ser ut som en leopard. Ok, jag gillar leo på kläder men inte på stenskivor i köket! På sikt ska vi byta ut den till marmor eller någon annan sten, men nu testar vi det här så länge för jag står bara inte ut. Det kan liksom inte bli värre än vad det är. Inget blir fint på den jäkla bänken. Jag vill kunna fota mat som jag lagar, för att visa på bloggen, men det går inte med den bänkskivan.

.

.

Och för er som undrar – Kakelfogen ÄR gul, men den är inte smutsig! Det blir nästa projekt, att fixa till den hemska fogen. Sannolikt är det så att tidigare ägare, som kaklade väggen, har använt en billig fogmassa som gulnat med tiden, för den går inte att skrubba vit. Ska kolla med Hedlunds Golv vad det finns för alternativ.

.

.

Skulle förresten bli jätteglad om ni ville lämna en liten kommentar om vad ni tycker om film här i bloggen. Är det något jag ska fortsätta med eller ska jag skippa det? Klicka på rubriken i det här inlägget så kommer kommentarsfältet upp längst ned under texten. Får du inte till det kan du alltid maila mig på info@helenakhome.se

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

15 kommentarer

Jag gillar oxå dina filmsnuttar! Men du om du inte vet hur du skall göra eller inreda så har du ju fått ett toppentips om vem som skall influera dig i en tidigare kommentar 🙈🤣 … jag dör vad den var naiv 😍

Gilla

Jag gillar oxå dina filmsnuttar! Men du om du inte vet hur du skall göra eller inreda så har du ju fått ett toppentips om vem som skall influera dig i en tidigare kommentar 🙈🤣 … jag dör vad den var naiv 😍

Gilla

Kul med filmsnuttar och gärna ostajlat och enkelt. Tycker inte skivan är såå gräslig, men det ska bli kul att se resultatet.

Gilla

Halloj! jättekul med film!! Kör både ”naturligt” och ”pimpat” vet ja. variation är ju alltid kul. Tack för härlig blogg och mycket inspiration! Vi är pågång och renovera vårt kök och jag har även sålt vårt matbord och stolar, ja det blir ju lätt så att man börjar i ena enden och slutar i andra. ha ha! Tipsa gärna om matbord och stolar, ert är så snyggt! Vi kommer att ha köksö med pallar i köket och äta i ”rummet” liksom.
Ha det så Fint!!
Annette

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: