Print som hänger kvar och visst måste det här vara årets rip off

∼ det här inlägget innehåller annonslänkar till Gina Tricot ∼

skärmavbild 2019-01-28 kl. 09.02.52

.

.

Tack och lov håller animalprinttrenden i sig även den här våren. Nu är ju inte jag något trendorakel sådär, så jag hade sannolikt fortsatt att klä mig djuriskt i alla fall. Men visst är det väl lite roligt ändå att hänga med någotsånär i svängarna.

.

.

Jag har typ alltid älskat leoprint men inte alltid vågat bära det. Det är längesedan nu, men det fanns faktiskt en tid då det mer eller mindre bara var äldre damer som klädde sig i det mönstret, och var det någon yngre som hade det på sig kom det ofta lite retliga kommentarer från omgivningen. Svårt att tänka sig det nu med tanke på hur poppis det blivit.

.

.

Hur som helst hänger alltså trenden med ett tag till, och här har jag plockat ut några favvisar från Gina Tricot som gärna skulle få flytta in i min garderob. Leopardkjolen och den svartvita zebratröjan är de största favoriterna och dem tror jag att jag ska slå till på. Älskar stickade tröjor just nu (eftersom jag konstant fyser…) och en leopardkjol ville jag köpa hela förra året men det blev aldrig av.

.

.

skärmavbild 2019-01-29 kl. 08.20.17

Plisserad kjol här // stickad zebratröja här // leotröja här // zebraskjorta här // rosaleotop här // snakeskjorta här

.

.

Förresten måste jag bara passa på att tipsa om den här väskan. En direkt rip off på förra årets megahit från Cult Gaia. Det som skiljer är i princip priset, eftersom den här kostar typ en tiondel (i alla fall av den svarta) av originalet. Finns i träfärg och svart.

.

.

skärmavbild 2019-01-29 kl. 08.32.07

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: