Synd att jag inte tänkte på det

∼ innehåller reklam för Oscar & Clothilde ∼

lofsdalen-morgon-2

.

.

Nu är det bara upploppet kvar, 3e advent den här helgen och sen är det liksom bara stoppsträckan kvar fram till julafton. Fasiken vad den här julmånaden har rusat fram, och ingen snö har vi fått heller. Håller ni med mig om jag påstår att sååå himla mycket julkänsla ligger i den där vita fluffiga snön?

.

.

Snö har vi fått i Lofsdalen i alla fall och känns riktigt riktigt mysigt att vi åker dit redan på juldagen. I år längtar jag faktiskt så mycket upp dit. Både november och december har varit två riktigt bra månader ekonomiskt sett, så jag tänker unna mig så mycket ledigt det bara går från julhelgen fram till 1 januari. Blogga kommer jag naturligtvis att göra, men allt annat får vänta.

.

.

Jag brukar alltid ha någon liten ny sak med mig till när vi åker upp till Lofsdalen, men tror inte det hinns med någon sådan shopping den här gången. Jag skulle tex gärna handla något fint från Oscar och Clotilde här som har 15% på hela sortimentet den 23 december om man använder rabattkoden ”LUCKA23”. Jag har ju några delar från den här servisen som jag tycker passar så oerhört fint däruppe, och skulle gärna utöka den med den här. Hade jag varit lite om mig och kring mig hade jag kunnat önska mig den i julklapp, men jag tänkte inte på det när julklappar kom på tal.

.

.

Ha en riktigt fin fredag så hörs vi igen!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: