Ett tomt sovrum och ett vardagsrum som ekar

∼ innehåller annonslänkar till Lindex, Gina Tricot och Jotex ∼

vardagsrum-8

.

.

Oj oj, vad inte smart att börja göra om big time hemma 2 veckor före jul… Tur att vi åker till Lofsdalen redan på juldagen så att vi slipper se röran här hemma.

.

.

Lillans storasyster flyttade hemifrån för ett par veckor sedan så nu står hennes rum tomt, och vi planerar att göra om det till ett mysrum med soffor etc. Just nu står bara det gamla kassaskåpet kvar där inne.

.

.

vardagsrum-7.jpg vardagsrum-6

Blus finns här, skönaste mysbyxorna här och snygga silversmycken här.

.

.

Som om det inte vore nog med ett tomt och trist rum. Nu har vi rivit ut nästan allt i vardagsrummet också.

.

.

vardagsrum-2

.

.

Ox chair har flyttats från tv-rummet till vardagsrummet för att göra sällskap med den nya soffan och bordet som inte kommit ännu.

.

.

Vi gillar verkligen den ”nya stilen” som blir nu, men som så ofta betyder det att plötsligt är det fler saker som måste bytas ut, som inte alls stämmer överens med den nya känslan om ni förstår vad jag menar. Som tex Sjuan stolarna… Passar inte alls nu! Visst de passar till fåtöljen men passar absolut inte till soffan (som finns här och så typiskt så är det 20% rabatt på den nu – det var det inte när vi beställde den…).

.

.

vardagsrum-12

.

.

En ny matta ska vi ha, och nya tavlor, och så väntar vi otåligt på det nya soffbordet, och den nya lampan som ska hänga över matsalsbordet. Det var 3 v leveranstid på lampan men eftersom vi beställde den samtidigt som bordet kommer den tillsammans med det, dvs i februari… Ghaaa! Tålamod är verkligen inte min bästa sida, men men bara att hålla ut, haha!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Åh det här blir ju bara SÅ snyggt , precis min stil.
Jag som bara avgudar den soffan ,men vågar inte beställa innan någon resencerat utseende (i verklighet) och hur skön den är att sitta i , hade hoppats på en snabbtitt 🤣😉

Gilla

Soffan är superfin! Gillar den verkligen, men det är inte en soffa som man slänger sig i för att kolla en fil i 2 timmar… Skön, ja helt ok, men inte för att sova, vila eller myskolla tv i, nej, då finns det skönare alternativ. Mvh Helena

Gilla

Blir lite förvånad att höra det, då ert tänk från början varit tidlöst, klassiskt. Eller har jag fattat helt fel kanske? Att inte byta ut saker och ändra stilen. Så trodde jag nog ni skulle hålla er till, och att ert hem skulle växa fram. Men ist ska det bytas ut saker? Ni verkar lite vilse, svårt att hitta en röd tråd i inredningen och komma tilll ro?

Gilla

Hej Magda, nejdå du har inte alls fattat fel, vårt tänk är fortfarande tidlöst klassiskt och vi kommer förstås inte alls byta ut saker bara för att. Sofforna vi har haft fram till nu är 20 år gamla och vi har haft dem täckta med Bemzöverdrag i ca 5 år. Tanken har hela tiden varit att byta ut dem när vi fått råd, de har fått följa med bara för att vi inte haft något annat alternativ. Nu har vi köpt en ny soffa och de gamla ska vi förstås återanvända, de får flytta en trappa upp till ett annat rum bara. Med mattan är det samma sak, den är 10 år gammal och passar inte ihop med den nya soffan så antingen kommer vi att sälja den eller mer sannolikt så får den också flytta en trappa upp. Den nya Lampan som ska hänga över matsalsbordet passar bättre än den som hänger där nu, den lampan är nämligen egentligen vår sänkammarlampa 🙂 som varit ”utlånad” från sovrummet till matsalsbordet i några år, bara för att vi behövde den bättre där än i sovrummet. Nu ska den tillbaka till sovrummet där vi varit ”lamplösa” sedan lampan flyttades ned! Kvar har vi marmorbordet som jag själv har ritat och låtit tillverka. Det bordet kommer vi nu att sälja eftersom vi köpt ett bord vi båda drömt om i flera år, ett klassiskt ett. Så… kontentan av allt är att det enda som ska ”bytas ut” är faktiskt egentligen marmorbordet (som är för stort för rummet där uppe). Allt annat blir kvar bara lite rundflyttning liksom. Så vårt hem fortsätter att växa fram lite sakta, men just nu blir det lite mer förändringar än vanligt bara! Är du med? Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: