Tricket jag tar till för att längta

∼ innehåller annonslänkar till Filippa K ∼

träna

Snygga bekväma kläder för yoga, lediga stunder och träning hittar du här och här, och du Tomten, om du läser, så önskar jag mig den här underbara myströjan 😉

.

.

Så har jag äntligen kommit på hur jag ska göra för att ”längta” efter träningen, jippi! Jag tränar två dagar i veckan och har ingen ambition att träna mer, eller bli superfit. Vid en test på gymmet i mitten av november visade det sig att jag hade kondition som en 70-åring… Min mamma som är superfit och 70-år blev i det närmaste förnärmad eftersom hon vet hur otroligt otränad jag är… 🙂

.

.

Hur som helst var det en väckarklocka för mig och jag insåg att om jag ska hålla mig frisk och leva länge så behövs en kursändring vad gäller mitt motionerande. Alltså tränar jag nu både kondition och styrka 2 ggr i veckan. Styrkan var det iofs inget fel på, där fick jag resultatet 35 år, och jag är 46. Hum, kanske är jag stark som en svag 35 åring, vad vet jag, haha! Målet är i alla fall att åtminstone ha kondition som en 46 åring inom ett par månader.

.

.

Men åter till det där med att längta efter träning. Det var det alltså mååånga år sedan jag gjorde och visst går det enklare att träna om man på riktigt längtar efter det. Idag löste jag den lilla detaljen med att börja kolla Netflixserie samtidigt som jag gick/sprang på gåbandet. 1 timma förflöt lätt som en plätt medan jag satte mig in i första avsnittet på första säsongen av Ozark. Nu lääängtar jag verkligen efter nästa träningstillfälle. Finaly! Det gäller att hitta tricken som funkar för en själv.

.

.

Nu ska jag duscha, fixa till mig och 12.00 öppnar jag butiken på Skolgatan 4. Kom in, kom in, och fynda de sista kvarvarande superfina juldekorationerna från Walther o Co, Tine K, Day mm. Kalasfina jul och nyårsklänningar jag förstås också, och garanterat hittar du någon trevlig liten julklapp att köpa i sista stund också!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: