Delikat porslin till jul

5

.

.

Och så börjar julefriden infinna sig även hos mig. Lillans storasyster kom hem och bakade julgodis igår och jag köpte gran och pyntade lite utanför dörren. Jag veeet, lite i senaste laget, men det har bara inte blivit av… Jag tror att nästa år får vi nog lov att köra ett julbord hemma i början av december igen, som vi gjort några jular tidigare. Då har jag börjat laga julmat och pyntat en massa redan i november, så vid första advent har julfeelingen redan kickat in och hela december har känts som en riktigt härlig julmånad. Så har det inte varit i år.

.

.

Hur som haver så bara måste jag visa er ett sååå fint julporslin som jag hittat. Julemorgen från norska Wik & Walsö. Tänk bara tänk hur fint, om man hade 2 dussin kuvert av det här porslinet att duka med vid ett julbord! Vi är alltid en 22-24 personer om hela familjen kommer, så det krävs minst 24 för att kunna duka enhetligt. Hum… om jag börjar att spara nu, säg en del i månaden (istället för de där himla postkodlotterna som jag betalar förvarje månad), då skulle jag i alla fall ha 24 tallrikar om 2 år.

.

.

9 6

.

.

Så himla fint porslin så jag tror jag smäller av. Tänk att blanda lite med några delar både från de enklare mönstret och från det med det figurer. Så delikat!

.

.

8 1 4

.

.

Tror banne mig att jag ska ta och köpa minst en del i månaden fram till nästa jul, var inte det en himla bra idé. Snacka om att man kommer att vara sugen på julen då!

.

.

Skulle kunna börja med en sån här, och sen kan jag köpa den här som det är bra pris på för ett 2-pack. Kanske vettigast att satsa på att få ihop ett helt kuvert till närmaste familjen först, och utöka till alla andra sedan. I så fall får det bli det den här som blir den tredje delen till varje kuvert. Sen skulle jag gärna vilja ha den här också, bara för att den är så vacker ♥

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: