Julgranen och soffan

∼ innehåller annonslänkar till Jotex och Ellos ∼

julgran

.

.

Hej sista veckan innan jul!

.

.

Som för alla andra skyndar jag på här för att hinna klart allt jobb till julledigheten som jag ser fram mot så mycket. Igår klädde vi granen, drack lite glögg och så plockade vi fram alla 50 talet porslinstomtar som ”måste fram för att det ska bli julstämmning…” 🙂

.

.

Vet att ni är många som vill se soffan på plats i vardagsrummet, men det ser ju så trist ut när det inte finns vaken matta eller bord så ni får vänta ytterligare på helheten. Här får ni i alla fall en liten kik på ett hörn av den. Soffan finns här för den som vill se hela.

.

.

Nu ska jag hasta vidare här, håller på och inreder ett visningsradhus som ska stå möblerat i några år och ska precis åka och hämta två av de här prisvärda fåtöljerna som jag beställt dit (kalasbra eftersom det är 20% rabatt på dem just nu), samt det här bordet som är ett riktigt fynd!

.

.

Vi ses igen snart!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: