Julklappstips i sista stund

Skärmavbild 2018-12-17 kl. 21.35.22

.

.

Jag tänker alltid att jag ska vara ute i god tid med julklapparna, men det slutar vanligtvis med att jag stressar ihjäl mig några dagar innan jul ändå. I år har jag beställt nästan allt på nätet, med ett undantag, och nu är det bara att hoppas att allt flyter på som planerat så att klapparna kommer i tid…

.

.

För dig som fortfarande har klappar kvar att handla, och som känner att det är smidigast att helt enkelt klicka hem dem, kan jag varmt rekommendera den här (adlink) sidan. Där finns fler av mina favoriter samlade, många med finfina erbjudanden (ända upp till 70% rabatt på flera märken) som faktiskt hinner fram innan jul!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: