Julefrid och mysiga morgnar

frukost-7

.

.

Bästa starten på dagen är sannolikt en lugn och skön frukoststund innan dagen drar igång på allvar. Jag märker det så tydligt på Lillan. Är det en stressig morgon, med frukosten serverad mer eller mindre i farten, då äter hon inget. Är inte hungrig eller ens lite sugen… Tricket för att få henne att äta en ordentlig frukost är tända ljus, olika goda saker att välja mellan, familjen samlad (vi är ju bara tre nuförtiden, sedan Lillans sista hemmavarande syster flyttade hemifrån för 3 veckor sedan) och så gott om tid, utan stress, i pyjamas. Då äter hon som en häst och det känns bra i mammahjärtat när hon går till skolan mätt och belåten. Vi vuxna uppskattar förstås också den där lugna halvtimman på morgonen, och jag går gärna upp 15 min tidigare bara för att hinna tända alla ljus och duka fram en mysig frukost. Visst händer det ibland att frukosten blir en kopp kaffe och en macka i flygande fläng, men det är sällan numer. Frukoststunden är viktig för oss och som sagt, den bästa starten på dagen.

.

.

frukost-8

.

.

För övrigt kan jag berätta att på fredag ska vi på julbord och julshow på Steam Hotel, och (trumvirvel…) jag har fasiken  i n g e n t i n g  att sätta på mig! Tror jag blir tokig,  n ä r  ska jag hinna fixa det, undrar jag bara? Åhhh vad jag skulle vilja vara klädd i det här på fredag. Men hur snyggt är inte det liksom? ska jag slå till, hinner det komma fram? Eller ska jag nöja mig med något gammalt, som den här kanske?

.

.

bymalina-4 bymalina-5

.

.

Vi får helt enkelt se vad jag hinner med under morgondagen!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: