Fira jul utan mamma

∼ innehåller annonslänkar till designonline och thomas sabo ∼

jul-8

.

.

Så har den här helgen och andra advent passerat och en ny arbetsvecka väntar. Bara 2 veckor kvar till julafton och juldagen då vi åker iväg till Lofsdalen där det är snö och kallt och riktigt vinterväder nu. Det blir härligt. Vad mig anbelangar får det gärna vara barmark här hela vintern så länge det är snö och kallt i Lofsdalen. Det är egentligen bara där jag gillar vintern riktigt ordentligt. Här hemma kvittar det även om det förstås blir mycket ljusare och finare med snö på backen.

.

.

I år blir andra julen någonsin i hela mitt liv som jag inte firar med mamma (och pappa förstås, han dog för 2,5 år sedan). Mamma åker utomlands tillsammans med min syster och hennes familj och blir borta i hela 3 veckor. Inte förrän efter nyår är de hemma igen. Hum… hur ska jag eller vi förresten klara oss utan lilla mamma så länge?

.

.

jul-7

Ljusstaken Lucia från den här designern har jag velat ha i många år och i somras slog jag till på ett par när jag var i Stockholm. Krukan av Anna-Lisa Thomson är från Upsala Ekeby och jag har fått den av min svärfar, den kommer från Magnus släkt. Doftljuset har jag köpt på tullhuset och det luktar diskret av gran.

.

.

Nu ska jag strax ta och hoppa i säng här, har en fullspäckad vecka framför mig och vill vara pigg imorgon. Känt mig lite rasslig idag och frös som sjutton nu i kväll. Kröp ihop under en tjock yllefilt och var säker på att jag började få feber. Sova är bästa medicinen, brukar jag alltid säga 🙂

.

.

Julklappstipset för dagen är åter igen från Thomas Sabo. Handlar du här för en viss summa får du nämligen det här jättefina smyckeskrinet på köpet. Himla fiffigt! Ta smyckeskrinet själv eller slå in det och så har du plötsligt ytterligare en julklapp att ge bort, helt utan någon kostnad. Det är inte dumt det inte!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hej Helena! Var köpte du Luciakjusstaken från Thomas Sandell? På Asplund? Har sökt runt på nätet men den verkar inte finnas att få tag på längre. Men jag såg på Insta att Asplund sålde 2:ahandssortering av ljusstaken i somras/höstas….

Gilla

Det blir en annorlunda Jul men med talesättet som vi ofta använt sedan vår älskade make/pappa togs ifrån oss en annorlunda Bra Jul! Kram kram ❤

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: