En bricka med glögg ger julfeeling

∼ innehåller annonslänkar till Newport ∼

jul

.

.

Julfeeling efterlyses

.

.

Idag  m å s t e  jag leta rätt på min julkänsla! Alltså vart i himmelens frid är den? Inte ett endaste litet spår av den ännu i alla fall. Men å andra sidan har jag inte slagit knut på mig själv för att finna den. Vi har inget julbord här i villa Skogsbrynet i år, vilket kan vara en bidragande orsak. Jag vågade helt enkelt inte dra igång det eftersom jag inte visste riktigt hur mycket jobb jag skulle ha med Butiken och allt här i november och december.

.

.

jul-5 jul-3 jul-2

.

.

Glögg brukar ge mig rejäl julkänsla så jag har gjort iordning en liten bricka som jag har står framme på bordet i ”matsalen”. Där känns det i alla fall lite juligt med den ståtliga amaryllisen som står i full blom redan nu (får köpa en ny så att jag har till jul också tror jag). i övrigt ska jag fylla på med granris och lite mer julfix här hemma idag så kanske kanske julkänslan slår till med full kraft fram mot kvällen!

.

.

jul-5 jul-6

.

.

De superfina små glasen jag har till glöggen kommer från Newport och finns här på 20% rea just nu (Tips! På Newport i Västerås säljs de för halva priset), doftljuset från Tine K har jag köpt på Tullhuset och brickan köpte jag på Lagerhaus utförsäljning innan de stängde.

.

.

Newport har föresten en massa fina saker på rea så jag kan verkligen rekommendera en liten kik här. Själv fyndade jag den här på halva priset igår!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: