Träna med stil

∼ innehåller annonslänkar till Filippa K ∼

träna2

.

Under de senaste 20-ish åren har både jag och Magnus jag köpt några klädesplagg från Filippa K, och en sak är säker – det är en otroligt bra kvalitet på de kläderna. Endast ett plagg har jag på riktigt slitit ut, och det var en ullkofta som tillslut vart helt slut vid armbågarna. I övrigt var den jättefin, trots att den säkert var 15 år gammal, och jag hade lagat just armbågarna flera gånger. Tillslut var det bara att ge upp och slänga den. Alla andra plagg har vi kvar och de är fortfarande som nya. Visst, de kostar en slant, men behöver man inte köpa nya stup i ett för att plaggen blir fula, ja då blir det inte dyrt i längden.

.

.

Jag har nyligen börjat att träna (igen) och nu har jag tränat så pass många gånger att jag börjar känna ett behov av lite olika träningskläder att byta mellan.  Visste inte att Filippa K har såna plagg, men efter ett tips kollade jag upp det och yes, det är sannerligen träningsplagg i min smak. Gillar verkligen att inte topparna är sådär klaustrofobiskt tighta, utan lite loos fit om man så säger. Sen är färgerna fina också och köper man några olika plagg i matchande färger, ja då kan man kombinera dem lite hur man vill.

.

.

träna

.

.

Well, rakt upp på min önskelista for i alla fall de här plaggen. Jag går ju gärna omkring i träningskläder både när jag jobbar och när jag bara slappar hemma, så visst skulle det vara käckt att ha lite träningskläder som är mer ”snyggkläder” än ”hard core träning” om jag säger så

.

.

Skärmavbild 2018-12-10 kl. 22.12.22

.

.

Rosa topp här

Svarta tights med hold-in effekt här

Träningstopp  med stöd i antibakteriellt luktfritt material som andas här

Linne här

Rosa blanka tights här

Beige hoodie här

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: