Det kan inte bli fel

∼ innehåller annonslänkar till Flattered ∼

.

.

Hello i mörkret

.

.

Jisses så mööörkt det är hela tiden. Sitter och jobbar och så är det plötsligt bäcksvart utanför fönstret och jag tror att klockan är typ 18.00, men icke, den är bara strax efter 15.00! Tur att huset är fyllt med adventsljusstakar, ljus och andra lampor. Ganska mysigt, men som flera bloggare med mig tidigare nämnt så är det ju faktiskt inte superlätt att producera material den här tiden på året. Finns en liten lucka mellan 10-14 när det faktiskt är möjligt att bränna av några bilder i dagsljus. Missar man den tiden är det kört för dagen i alla fall, haha, och så får man använd gamla bilder 🙂

.

.

Annars då, hur har ni det? Har ni julfeeling? Och så förstås, frågan som alla ställer den här tiden på året, har ni handlat era julklappar? Om inte kan jag tipsa om den här outleten med 30-60% rabatt på en massa varor. Min favorit, och julklappen som liksom inte kan bli fel, är den här. Passar lika bra till mormor, som mamma, syrran, frugan, dottern eller varför inte som julklapp till sig själv. Så användbar, skön och stylish, helt klart en favvis hos mig!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: