Badrum som på hotell

∼ innehåller annonslänkar till Lyko, Lexington och Newport ∼

badrum-6

.

.

Jag ääälskar verkligen att bo på hotell! Det är liksom inte bara det att det är underbart att äta hotellfrukost, det är liksom så många fler delar av det som jag gillar. Jag älskar tex att inspireras av inredningen, att krypa ned mellan svala manglade lakan, att klura ut vilken knapp som hör till vilken lampa, att kolla vad som finns i minibaren och i lådor och skåp, att kolla in utsikten. Och så är jag alltid sjukt nyfiken på hur badrummen ser ut! Finns där morgonrockar? Vilket märke har de på schampo etc. Vet ni att på Hotell Skeppsholmen har de Byredo. Stora fina förpackningar av både tvål, schampo, balsam och hudkräm. Utan att skämmas kan jag meddela att jag rafsat ned varenda pinal i väskan innan vi åkt hem de gånger vi bott där! Det här märket har blivit poppis på flera hotell den senaste tiden har jag märkt. Brukar rafsa ned dem i väskan också, hehe!

.

.

badrum-4 badrum-5

De stooora vita fluffiga badlakanen har jag köpt här, parfymen, som luktar helt lovely, finns här, skålen med hyacinten här (Tips! kampanjpris just nu) och glasburken med den söta glasfågelkupolen köpte jag här.

.

.

Vad mer gillar jag på hotell? Jo jag gillar ju förstås handdukarna. Stora vita fluffiga handdukar av god kvalitét, älskart! Det måste finnas m å n g a handdukar också, i olika storlekar i prydliga travar. Vi har faktiskt tänkt just ”hotell” när vi inrett badrummet, och jo, jag tror nog att vi lyckats skapligt med att skapa den känslan. Några detaljer som ska till bara för att ytterligare förstärka känslan, sen är det klart. Ni vet en sån där rund förstoringsspegel på en rörlig arm måste vi ha, och några krokar på väggarna. Dricksglas på små pappersunderlägg, och så förstås en sådan där låda med supertunna servetter. Saknas gör också en papperskorg med lock och pedal. Men badmössorna struntar vi i Vem kom på att det ska finnas en badmössa i hotellbadrum? Använder någon någonsin den? 🙂

.

.

Julklappstips!

.

Den här verkar vara poppis bland ungdomar, så har du någon sådan att handla presenter till, är detta ett hett tips.

 

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Badmössor från hotell är helt suveräna att ha som skoförvaring/skydd i väskan. Eller stoppa ner våta schampo och balsamflaskor i så blir det inte så blött i väskan 😃

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: