Här är soffan vi beställt

∼ innehåller annonslänkar till Newport, Adlibris och Jotex ∼

vardagsrummet-6

.

.

Det kom inget soffbord och lampa i förra veckan… Hum, vart blev de av? Iofs tyckte jag att det verkade konstigt om vi skulle få det så snabbt, i och med att det stod att det var 14 veckors leveranstid på bordet. Men så tänkte jag att de kanske hade fått ett i retur eller något sådant. Troligt är att det var lampan som var färdig för levererans, men att den ändå till slut kommer att levereras tillsammans med bordet i februari. Jaja, vi får nog fira en sista jul tillsammans med bordet, som jag själv ritat och låtit tillverka, ändå.

.

.

vardagsrummet-5

Kudden har jag köpt här, böckerna kan du köpa här (de är för övrigt en jättebra julklapp till någon som är intresserad av inredning). Och vill du verkligen impa på någon, ja då köper du förstås det här skrytdoftljuset, som har den ljuvligaste doften du kan tänka dig. Mår lite dåligt när jag tänker på att mitt snart är slut… 😉

.

.

Förresten kommer vi antagligen inte att göra oss av med det gamla bordet när det nya kommer. Det får bara flytta en trappa upp till Lillans systers rum som numer står tomt. Dit kommer också sofforna att få flytta. Vi ska nämligen göra ett mysrum där uppe och de här gamla sofforna är de skönaste man kan tänka sig i soffväg så de får bli kvar.

.

.

För… tadam… Vi har faktiskt beställt en ny soffa. Alltså det var inte skitlätt om man säger så. Vi tittade på flera stycken i en speciell modell som vi gillar jättemycket, men… vi var i ärlighetens namn för fega för att köpa en så pass speciell soffa för runt 40 -50 000 kronor. Tänk om vi om bara några år känner att Neeej, vi vill ha en helt  v a n l i g  soffa! Soffan som vi nu har beställt kostade inte ens i närheten av det, och den har vi en plan för, om det skulle vara så att vi inte känner att den inte alls känns rätt i vardagsrummet alltså. Men förhoppningsvis kommer den att funka där, kanske några år i alla fall. Vill ni veta vilken soffa vi beställt?

.

Det är den här soffan!

Visst är den speciell? Och den kommer att bli så fin till bordet vi beställt. Vilket bord är det nu då? tänker ni. Ja den lilla hemlisen håller jag för mig själv ett tag till, men för er som inte sett det tidigare, kan jag tipsa om att det är ett av borden jag visar i det här inlägget…

.

.

Fortsättning följer!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: