Wiii, soffbordet kommer redan nu till veckan

∼ inlägget innehåller annonslänkar till Designonline och Nordiska Galleriet ∼

köket-11

.

.

Oh yes, vi har beställt ett nytt soffbord! Ja men det är bara så kuuul och det är verkligen ett drömborord, och rummet kommer att förändras helt och hållet! Vi beställde det för ungefär en månad sedan och då stod det i leveransbekräftelsen att det var 14 veckors leveranstid, men nu har vi fått den tiden ändrad och det verkar som att bordet kommer redan nu under veckan. Gahhh!!!

.

.

Tanken var att vi under de där 14 veckorna skulle hitta en soffa och andra möbler som matchar bordet, men a) vi kan inte bestämma oss om vilken soffa vi ska ha och b) nu är det väl lika bra att vänta in bordet innan vi fattar några beslut om det. Kan hända blir valet givet när väl bordet är på plats. Ny matta ska vi köpa också, men det får förstås bli efter soffan..

.

Här har jag plockat ihop några snygga bord som alla skulle kunna passa in i vårt ”nya” vardagsrum, kan du gissa vilket av dem det är vi har beställt?

.

.

Skärmavbild 2018-11-24 kl. 19.28.22

.

.

Pedrera Soffbord här

O soffbord här (rea på det just nu)

Podia bord här

Palette Soffbord här

Alanda här

Coffee Table här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Jag väntar på vårt coffe table (svart underrede) och nya soffa till vårt snart färdigrenoverade hus. Det var ”bara” 10 veckors leveranstid så vecka 49 kommer bordet👍😀

Gilla

Vi tittade på 5 av dessa när vi skulle köpa nytt soffbord. Blev Gubi till slut. Det passar perfekt där det står. Enda nackdelen är att det inte är ett bord man kan hänga på. Därför har vi kompletterat med sidobord som enkelt flyttas runt vid behov.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: