Vårt lilla fynd på toaväggen

∼ innehåller annonslänkar till Newport ∼

toalett

.

.

Lilltoan i entréhallen renoverade vi för några år sedan. Ett litet krypin där det inte får plats mycket mer än en toalettstol och ett minimalt handfat med tillhörande ”kommod”. Kommoden är från Ikea, men vi har lämnat in den och fått den lackad i svart. Det går faktiskt jättebra och färgen är minst lika hållbar som originalfärgen. Vi har lackat om 3 olika kommoder. Både den större vi har på övervåningen, också från Ikea, och så den i Lofsdalen som vi köpte på någon badrumsaffär som gått i konkurs.

.

.

toalett-3

.

.

Kranen är gjord av obehandlad mässing. Inte bra… den ärgar och får fläckar på ett tjillevipp. Jag har putsat den några gånger men nu känns det som att jag kapitulerat. Den får väl vara sådär tänker jag. Kanske putsar jag upp den till jul. Spegeln har jag köpt på Läkarmissionen för en spottstyver. Gillar att fynda där!

.

.

toalett-2

.

.

En ny tavla har fått ta plats på väggen 🙂 Vi hade en annan tidigare men Lillan tyckte att den var så läskig så hon vågade knappt gå in där, hahaha. En natt trillade den ned och glaset och ramen gick sönder så det var väl någon mening med det tänker jag. Den nya tavlan hittade vi i en billighetsaffär av typen där man säljer ut konkurslager etc. Den är verkligen så fin. Canvas uppspänd på en träram och så kostade den typ 100 kronor. Det kallar jag fynd!

.

.

Skärmavbild 2018-11-26 kl. 14.01.48

..

.

Vi håller på och gör om lite här hemma som ni kanske märkt. Nya möbler och annat lull-lull. Några tavlor ska också bytas ut. Jag har faktisk själv har tagit några foton som vi ska förstora och rama in. En av dem är jag otroligt nöjd med så den kommer jag att beställa flera kopior av och sälja i butiken. Annars tycker jag att den här, den här och den här tavlan är riktigt fina exemplar som inte alla redan har.

 

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: