När någon tjuvfotar en när man inte är så stylish

tullhuset-4

Såhär brukar det se ut när jag visar kläder från Tullhuset, men det kan också bli liiite andra bilder…

.

.

Halloj

.

.

Hoppas ni har en fin söndag, här har vi fixat och donat och haft det himla skönt faktiskt. Till veckan blir det hela tre tomma lägenheter som ska möbleras upp, ooops, så jag håller som bäst på att planera alltsammans så att det ska flyta på bra parallellt med butiken som kommer att vara öppen torsdag och fredag. Och så allt annat som ska göras då… Hehehe! Ska försöka svänga in på Tullhuset också under tisdagen för att se om man kan göra några fynd. Jag ska inte köpa så många julklappar men kanske kan jag hitta något litet i alla fall (risken att det istället blir något åt mig själv är skapligt stor iofs…).

.

.

Har du inte sett inbjudan så finner du den här nedan. Alla är välkomna och jag lovar att ni inte blir besvikna om ni kommer. Anna och hennes crew är ena fenor på att fixa mysiga event! Och så är butiken förstås en upplevelse i sig. Vackert skyltat (som alltid) och massa fina saker och kläder för den som är intresserad av inredning och/eller mode.

.

.

Julinbjudan

.

.

Just ja, så var det det där med de där bilderna som ibland blir lite skojiga när man minst anar det. Anlitade Lillan att sköta kameran när jag var där sist och fotade. Många fina bilder blev det, hon börjar bli van och är duktig, men så är hon en liten rackare som tjuvfotar när man inte är riktigt med!

.

.

 

tullhuset-7.jpg tullhuset-6.jpg tullhuset-5 tullhuset-9

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: