Glitter på min önskelista

∼ innehåller annonslänkar till Thomas Sabo ∼

Skärmavbild 2018-12-03 kl. 19.13.27

Halsband med stjärna här// halsband med duva här// armband med amuletter här// stor ring här// örhängen här// stilren ring här// tunn armlänk här

.

.

Jag är på riktigt så dålig på smycken. Dålig så tillvida att jag alltid har samma samma till både vardag och fest. På sin höjd hänger jag på mig ett par festliga örhängen när det vankas partaj, men knappt det ibland. Konstigt egentligen eftersom smycken är ett så enkelt sätt att piffa till en hel outfit med. Tänk tex halsbandet med den spetsiga stjärnan till en enkel klänning, så fint! Eller att bara bära den stora ringen på pekfingret som enda piffet till en sidenblus och ett par vida byxor i samma material ♥ Snacka om julfin på ett tjillevipp!

.

Här har jag valt ut en samling smycken som absolut skulle kunna hamna på min önskelista till jul (om jag hade en, hehe).

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: