Perfekta julklappen

∼ innehåller annonslänkar till Bangerhead och Lyko ∼

bioterm

.

.

Gokväll gott folk

.

.

Ligger nedbäddad och tänker ta en tidig kväll ikväll. Har varit hos mamma på adventsmiddag, och oj vad mycket god mat det bjöds på! Magen står i åtta hörn och jag är verkligen så proppmätt, hahaha! Med mig till mamma idag hade jag en present i form av det här lilla resesetet från LA Bruket (finns här för ansiktet också). Jag verkligen ääälskar deras dofter och handkrämerna är bara bäst. Lilla mamman och min systers familj reser till Thailand över jul och nyår och blir borta i hela 3 veckor, så det här var vår ”lilla julafton” skulle man kunna säga.

.

.

Set med olika spa eller skönhetsprodukter är förresten alldeles utmärkta julklappar tycker jag. Känns liksom som att man får så mycket för pengarna när det är flera olika varianter i samma paket, även om det förstås bara handlar om att det är mindre förpackningar 🙂

.

.

bioterm-3 bioterm-2

.

.

Presentförpackningen med bodyscrub, hudkräm och tvålskum från Biotherm är ett perfekt julklappstips jag vill bjuda er på ikväll. Luktar ljuvligt och känns väldigt lyxigt. Finns nog ingen som inte blir glad för det liksom. Setet finns här.

.

.

Annars är Rituals mästare på fina presentförpackningar med hudvård. Lillan är alldeles tokig i allt därifrån och önskade sig deras julkalender i år. Kunde jag motstå den önskan? Nej det kunde jag förstås inte. Vet att många tycker att paketkelendrar till barnen är helt åt pepparn, men jag har ju bara henne liksom, så då är det är väl ok att skämma bort henne lite va? Här har Rituals också en jättefin presentförpackning med 4 olika produkter för damer, och här finns motsvarande för herrar. Himla bra priser på de presentförpackningarna också förresten.

.

.

Nej, nu var det det där med tidig kväll! Måste sova så jag är pigg i morgon, har en fullspäckad dag att ta tag i.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Tack för en underbar 1:a advent. Tack för det fina resekitet och sist men inte minst. Skäm bort lillan så mycket du kan. Hon är värd all kärlek i världen ❤

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: