Firar in advent med vinprovning och familjemiddag

∼ innehåller annonslänkar till ellos ∼

sovrum-2

.

.

Halloj my dear followers

.

.

Dagen före första advent och jag har plockat fram lite ljusstakar, stjärnor och sådant. Vi brukar inte ha något juligt på övervåningen, men i år kanske man skulle ta och satsa på det. Anledningen till att vi inte haft något här uppe är nog för att vi inte har något eluttag i hallen, och så är det mäckigt att få upp stjärnor i de höga fönstren i sovrummen. Enklare som jag har det där nere med adventsljusstakar på fönsterbänkarna, men eftersom vi inte har några fönsterbänkar i sovrummen funkar inte det här…

.

.

Ja ja, vi får väl se hur det blir, kanske pyntar jag bara här uppe med lite granris i någon kruka, eller granriskransar på kakelugnarna. Det skulle vara trevligt tror jag. Kan ju sätta i en sån här batteridriven liten ljusslinga i kransar och hänga dem i vackra sidenband på kakelugnarna (och plocka bort den trötta klövern som står på den här just nu).

.

.

Förra året köpte jag två såna här adventsljusstakar, jättejättefina tycker jag, men oj vad dyra de var i år! Sådär mycket betalade definitivt inte jag för dem. Hum, kanske blev de så poppis att de kände att de kunde höja priset?

.

.

Well, fram mot kvällen idag väntar trevligheter, eller förresten hela helgen kantas av trevligheter. Börjar med vinprovning tillsammans med älsklingen på Vinoteket ikväll och så blir det adventsmiddag hemma hos mamma med hela familjen imorgon. Vinprovningen börjar relativt tidigt så det är bäst att jag sätter igång och gör mig vacker strax!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: