Snyggskor medfavoritlampan i bakgrunden

∼ innehåller annonslänkar till Flattered ∼

skor-2

.

.

Men hello there snyggsko ♥

.

.

Svarta boots med smal klack, yummi! Jag är inte så busig av mig när det kommer till skor, önskar nog att jag egentligen var det men valet faller nästan alltid på svarta, med några få undantag. Är larvigt förtjust i mocka också, så inte helt oväntat så gick jag i spinn när jag såg de här skorna. Tycker ni inte att det står Helena på dem?

.

.

skor

Senaste tillskottet i lampfamiljen står i bakgrunden. Pipistrello – jag blir precis så glad som jag trodde att jag skulle bli, varje morgon, när jag kommer ned för trappan och ser dig! Visste ni förresten att pipistrello betyder fladdermus på Italienska. Ser ni föresten fladdermusen på sista bilden?

.

.

Svarta skor är enkelt, de passar till allt, de blir inte smutsiga och dessutom ser det alltid elegant ut med ett par välputsade blanka svarta skor till den enklaste outfit. Ja nu var ju just dessa skor i mocka då, men tänk något sådant här ungefär.

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: