Har inte ”vabbat” på 7 år, men varit hemma ändå

∼ innehåller annonslänkar till designonline ∼

köket-18

Jodå, vi ska köpa en fläkt till spisen, har inte hunnit bara!

.

.

Hej Fredag och hej VAB

.

.

Alltså vet ni att jag kom på att jag har inte tagit ut en endaste dag VAB sedan jag startade mitt företag för 7 år sedan. Det är inte det att jag inte varit hemma med Lillan när hon varit sjuk, för det har jag varit många gånger, men jag har aldrig anmält det till Försäkringskassan trots att jag faktiskt har rätt till det. Eftersom jag är min egen kan jag oftast styra mina dagar så att jag kan vara hemma när det behövs osv och då känns det liksom inte som att man ”vabbar” när man är hemma med liten sjukling. Den här veckan har Magnus varit hemma med Lillan några dagar, och så har hon varit hos farmor, och jag har jobbat på som en liten iller. Idag bestämde jag mig dock för att nu är det min tur att vara hemma med gullhönan. Butiken håller därför stängt idag och stylingarna sköter Karin om. Butiken öppnar igen, med nypåfyllda varor, nästa torsdag och fredag!

.

.

köket-19 köket-20

Signe Persson Melin har designat den fina krukan för Byarums Bruk. Den blir så fin med hyacinter och mossa i tycker jag. Ljusstaken i betong har Tove Adman gjort och den finns här. Hon har också gjort den här betongljusstaken som är lite stramare och säljs i set om 2. En perfekt julklapp om du frågar mig 😉 Klong-ljusslyktorna som nuförtiden finns i flera olika material och färger, några på rea, (våra är i koppar) finns här och här , och här finns den riktigt stora och maffiga som vi tyvärr inte har. Som ni ser har jag krossat glaset till den mellanstora, buhuhu… Vi måste beställa ett nytt!

.

.

Så, idag blir det till att pysa runt med Lillis 🙂 Hon och jag har börjat kolla på den gamla godingen Skärgårdsdoktorn, så vi ska klämma ett par avsnitt nu på eftermiddagen har vi tänkt oss.

.

.

Ha en riktigt fin fredag nu!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: