∼ innehåller annonslänkar till cervera och designonline ∼

.
.
Nu var det längesedan jag tipsade om mat. Dels beror det säkert på att Magnus lagar mycket av maten här hemma och dels beror det också på att det känns som att vi bara äter när det är mörkt (svårt att fota alltså)…
.
.
Men men, nu letade jag faktiskt fram ett recept jag visat tidigare och som jag själv är sugen på till imorgon. En jättelätt rätt som alla här hemma tycker om.
.
.
Helenas tacopaj 😉
.
.

.
.
Handla hem
Färdig pajdeg
500g nötfärs
1 lök
1 burk chili och paprika creme fraich
Färdigriven ost
Tacomix
3 dl gräddfil
Sallad
1/2 gurka
2-3 tomater
Gör såhär
1 Stek köttfärs och den hackade löken i lite smör, tillsätt 1 dl vatten och tacomixen
2 Lägg pajdegen i en form med löstagbar kant. Jag brukar inte förgrädda, men gör som du vill
3 Täck botten med köttfärs och lägg skivade tomater på det. Bred ut creme fraichen över tomaterna och toppa med ost
4 Grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 25 min
5 Servera med en god sallad och gräddfil
.
.

.
.
Smaklig måltid!
.
.
Tips! Den här superbra formen med teflon och löstagbar kant har jag, och den är jättebra! Dock skulle jag gärna lägga vantarna på på det här setet om 3 i olika storlekar och himla fina färger.
.
En av de mest användbara skålarna jag vet är den här som jag serverat creme fraich i,
.
.
Kram
Helena
.
.
Kul med dina recept! Du dukar alltid så fint och du gör det så mysigt för din familj.
Hälsningar
Katrin
GillaGilla
Inspirerande bilder och tips på hur man ska tänka i inredningen.
GillaGilla