Passfodral = chict och världsvant

∼ innehåller annonslänkar till iDeal of Sweden ∼

pass-2

.

.

Är det inte lite konstigt att jag kunde åka hela vägen från Sverige till Wien och tillbaka igen utan att visa mitt pass en enda gång? Visst vi åkte mellan två EU-länder, men hur skulle någon någonsin exempelvis kunna identifiera mig vid en flygolycka? Jag menar, tänk om jag blivit kidnappad och kidnapparen tar mina biljetter och sedan störtar planet, så tror alla att jag är död, men så lever jag någonstans och behöver bli räddad! Inte jättetroligt, men ni fattar vad jag menar.

.

.

Hur som helst har jag skaffat mig ett fint passfodral. Har alltid tyckt att det ser så chict och världsvant ut med passet i fodral 🙂 Valde ett brunt för att det skulle matcha min korthållare och min weekendbag från LV. Egentligen hade jag nog velat ha passfodralet från samma märke, men en så stor investering, för något man knappt ens behöver använda längre, kändes lite magstarkt. Det här fodralet från iDeal of Sweden tycker jag blev ett jättebra alternativ. Bra pris och fin färg och kvalitet! Fodralet finns i fler färger här.

.

.

pass

.

.

Jag trodde faktiskt att iDeal of Sweden bara sålde mobilskal här, men det visade sig att jag hade fel. De säljer ju en massa olika saker har jag upptäckt. Plånböcker, småväskor, smycken osv. Passade faktiskt på att beställa hem en till bra grej när jag ändå var i farten…

.

En hela 2 meter lång mobilladdarsladd! (Finns här)

.

Hur bra är inte det? Sååå irriterande med de där halvmeters korta originalsladdarna från Iphone. Vet inte hur många gånger jag har fått lov att sätta mig på golvet, vid ett uttag, för att kunna ringa eller surfa när telefonen varit urladdad. Slut med det nu!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: