Makeupbas för oss som passerat 45 -jag i youtube klipp

∼ i annonssamarbete med Bangerhead ∼

smink

.

.

Hej vänner

.

.

Nu har jag gjort ett klipp igen, hihi, det är faktiskt roligt 🙂 Vet inte om ni tycker det så jag blir förstås jätteglad om ni lämnar en kommentar. Är det något ni vill se mer av, eller ska jag hålla mig till traditionell bloggning med stillbilder?

.

.

Den här gången visar jag hur jag lägger grunden till min dagliga makeup (dvs de dagar då jag sminkar mig). Mycket nöje!

.

.

.

.

Dessa produkter använde jag:

Dagkräm – Lancome Visionnaire

Utjämnade färgad dagkräm – Akademikliniken Day CC Cream

Primer – NYX Pore Filler

Concealer/foundation – Maybelline Fit Me Foundation

Läppfix – Guerlain Lip Lift

Löst puder – bare Minerals Original powder

Fixering – Lancome Fix it Forget it

.

Allt kommer från Bangerhead här

.

smink-2

.

.

Såhär blev resultatet när hela makeupen var lagd 🙂

.

.

 Ett är ju säkert, och det är att om jag ska göra filmer måste jag lära mig att redigera och skaffa bättre ljud. Eller hur? Som sagt, ni kan väl vara bussiga och komma med lite feedback på det här, det skulle vara så kul att få reda på vad ni tycker!

.

.

Ha en fin fredag och så hoppas jag att vi ses i min butik på Skolgatan 4 i eftermiddag. Jag håller öppet mellan 11.00 och 18.00, och igår var jag till Tullhuset för att hämta mer av både kläder och inredning. Massor av fint finns där och priserna har jag sänkt ytterligare! Vad sägs om bland annat vackra klänningar från märken som Valerie, Marella, Twin Set etc etc för 500 kronor? Eller varma härliga vinterkängor från Shepherd för 600 kronor. Snygga blusar för 250? Ja ni hör ju, det är ju helt galet men sant!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Hej! Den här filmen var bra för mig! Är egentligen inte så intresserad av sminkning, men inser att jag vill lära mig att piffa mig mer än jag tidigare gjort. Speciellt den här årstiden.
När jag tittar i tidningar och tänker att jag behöver skaffa mig olika produkter blir jag både uttråkad och förvirrad. Vad tusan betyder allt? Hur ska jag göra?
Din film var för mig en riktig upplysningsfilm! Jag ska visa den för min syster, hon är mer intresserad att ha koll på produkter och tycker det är roligt. Tack för att du visade och trevlig helg!

Gilla

Hej! Kul att höra din röst!! Tittade på hela filmen utan att snabbspola vilket är ett bra betyg till din film 🙂 Ser fram mot film där du sminkar dig också för det är jag helt kass på och du gör det så naturligt och fint! 🙂

Gilla

Jättekul att höra din röst, du låter trevlig 😀 Jag tycker filmen var jättebra, tycker inte att ljudet var dåligt eller att den behöver redigeras! Bra med produkttips, den där primern från NYX ska jag definitivt prova!

Gilla

Hej kära Helena♡
Härligt klipp med mycket bra information om produkter o tips i sminkvärlden som jag aldrig hört talas om! Hade gärna sett hela sminkningen, så nu får du ”vackert” spela in del 2 också. Kram från ett frostigt Jäntland

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: