Blommigt piggar upp i mörka november

∼ innehåller annonslänkar till ellos, lindex och cubus ∼

svart-klacc88nning-2

.

.

Hej, minns ni den här klänningen som jag hade på mig flera gånger i somras? En helt lovely favorit från Day här som jag köpte på Tullhuset. Jag har förresten använt den flera gånger nu under hösten också, tillsammans med strumpyxor och kängor. Får alltid höra att klänningen är så fin när jag har den på mig. Tyvärr verkar den vara slut överallt men idag hittade jag en mycket snarlik klänning här som jag tänkte att jag kunde tipsa er om.

.

.

Skärmavbild 2018-11-16 kl. 05.26.07

.

.

Blommiga klänningar är så fina tycker jag. Köpte flera stycken i somras och de funkar faktiskt nu till vintern också. Tex den här långa som jag köpte här, den är så fin till ett par tjocka strumbyxor som de här (2-pack till sjukt bra pris) och grövre kängor. Min klänning verkar inte finnas till försäljning längre men hittade den här som är snarlik.

.

.

 

.

.

Ha en fin fredag och så hoppas jag att vi ses i min butik på Skolgatan 4 i eftermiddag. Jag håller öppet mellan 11.00 och 18.00, och igår var jag till Tullhuset för att hämta mer av både kläder och inredning. Massor av fint finns där och priserna har jag sänkt ytterligare! Vad sägs om bland annat vackra klänningar från märken som Valerie, Marella, Twin Set etc etc för 500 kronor? Eller varma härliga vinterkängor från Shepherd för 600 kronor. Snygga blusar för 250? Ja ni hör ju, det är ju helt galet men sant!

.

.

Skärmavbild 2018-11-16 kl. 08.32.26

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: