Klädsamt i ormskinnsmönstrat

∼ innehåller annonslänkar till Gina Tricot ∼

ginatricot-11

.

.

Hej på er!

.

.

Hur har ni det? Hela helgen har gått utan att jag lämnat några spår här på bloggen. Fanns inte så mycket att skriva om helt enkelt. Hela söndagen städade jag här hemma och i lördags spelade Lillan handbollsmatch och så hade jag öppet i butiken några timmar. Vi åt lite god mat på kvällarna och drack lite gott vin och så mycket mer än det blev det liksom inte. just nu är jag bara sååå glad att jag hade möjlighet att städa hela söndagen, hahaha, det var riktigt skönt. Hade P1 och P3 dokumentär på i lurarna och vet inte hur många avsnitt jag hann med, måste ha blivit en 6-7 stycken med tanke på att de håller på en timma styck ungefär.

.

.

Idag satt jag i möte hela förmiddagen och på vägen hem därifrån sladdade jag in på Gina Tricot. Jag har numer mycket kläder, men dessvärre är det mesta av det sommarkläder och jag saknar verkligen lite snygga outfits att ha till tex möten och kundbesök. Jag är en riktig sucker för animalprints så mycket riktigt var det det som följde med hem 🙂

.

.

Den är gången blev det ormskinnsmönstrat! Har ni tänkt på så tacksamt djurmönstrat är? Ofta är det naturliga färgen, men ändå så ”händer det något” om ni är med på vad jag menar. En Beige kofta är alltid en baige kofta, men lägg till en djurmönstrad topp under så händer det något. Eller hur?

.

.

ginatricot-7 ginatricot-4 ginatricot-9 ginatricot-6 ginatricot-8

.

Härligt mjuk och go kofta här

Top här

Byxor här

.

.

Med mig hem fick jag också en skinnkjol, eller skinn och skinn, det är stretchigt fuskskinn i den. Mycket bekväm och användbar tänker jag. Tänker att jag kan ha den som här till skjorta eller blus, men också till en tjock tröja och tjockare strumpbyxor. Ångar mig lite att jag inte köpte fuskskinnsbyxorna också (om de är i samma sköna material). Kanske svänger förbi imorgon och testar dem 🙂

.

.

ginatricot-2 ginatricot-3 ginatricot-10

.

Silkig blus här

Skinnkjol (rea) här

Skinnbyxor här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Cool topp!! Vore kul om man kunde hitta ormskinnbrallor. Läderbyxor är ju alltid snyggt, men jag tycker det får något lite ”extra” om det är ormskinn 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: