När man är på tok för varmt klädd

∼ innehåller annonslänkar till ellos, Afound och Gina Tricot ∼

kläder

.

.

Halloj

.

.

Oj vad de här kläderna var på tok för varma idag, haha! Cyklade ned på stan för ett möte på förmiddagen, och efter det tog jag en lunch med Magnus.  Vi satt ute på en terrass  med terrassvärmare och åt och det kändes som att vi var mitt i Juli eller något. Var alldeles svettig på ryggen när jag kom hem. Vem kunde tro att det skulle vara 20 grader varmt idag trots att det är i slutet av september… ?

.

.

Mellanlandar bara här hemma en stund nu innan jag ska vidare till Hedlunds Golv. Vi har stora planer där och det är jättespännande 🙂 Kika gärna in på deras hemsida som vi precis i dagarna har försett med en blogg. Några testinlägg ligger uppe här.

.

.

Förutom att kläderna jag har på mig idag är sjukt varma, gillar jag dem jättemycket! Tröjan i lammull är från Guts (förra säsongen) men liknade finns här (kampanjpris 375 kr), och här med superfin ärm som extra läcker detalj. Byxorna är nya och finns här . Älskar mina vita boots och är så sugen på att köpa ett par i samma färg men med höga skaft som jag kan ha till kjolen som jag visade här.

Skärmavbild 2018-09-19 kl. 14.41.24.png

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: