Har du testat en krämig Burrata?

∼ innehåller annonslänkar till Afound ∼

mat-4

.

.

Idag är inte en passande dag för att äta lunch ute i trädgården, men det är bara några dagar sedan jag satt där i solen och mumsade på mina egenodlade tomater tillsammans med burrata, rödlök, olivolja, salt och peppar. Alltså tänk så gott något så enkelt kan vara! Faktiskt en perfekt och mättande lunch.

.

.

Burrata har för övrigt blivit en stor favorit här hemma och vi äter det allt som oftast i olika kombinationer. För dig som inte har testat burrata, kan jag berätta att det är en slags mozzarella med gräddig fyllning som flyter ut när man gör hål på knytet. Passar utmärkt till olika sallader, eller bara till en skål pasta. Finns på Ica och lite mer välsorterade livsmedelsbutiker.

.

.’

.

.

Önskar er en fin dag trots det kompakta grådiset som den här tisdagsförmiddagen bjuder på. Och har du lite tid över kan jag rekommendera att kika på Jonna Bergs stylingguide för Afound för att få lite inspiration kring hur du kan styla din outfit när du bär jeans i höst. Knyt en snygg scarf här i linningen istället för skärp (kommer jag absolut att testa), eller ha jeansen under en klänning här tillsammans med en tjock tröja här.

.

.

Skärmavbild 2018-09-18 kl. 10.18.13

Bilden är klickbar!

 

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: