Söndagsförmiddag hos oss

∼ inlägget innehåller annonslänkar till Designonline och Cervera ∼

vardag-2

.

.

Oj vad jag sov länge idag! Vaknade inte förrän 10.00 av att Lillan kikade in och undrade om det var ok att ta frukost själv. Så länge har jag inte sovit på evigheter, och då gick jag ändå och la mig vid 23-snåret igår kväll.

.

.

Idag blir det full fart med en massa fix, och som vilken flashig och viktig influencer som helst har jag förstås en egen makeup tjej, som hjälper mig att komma i ordning för dagen, samtidigt som jag  uppdaterar mina sociala medier.

.

.

vardag-7 vardag-5 vardag

.

.

En helt vanlig söndagsförmiddag hos oss alltså.

.

.

Vasen på bordet finns i en jättefin grå färg här
Den superpopulära kaffekannaklassikern i silverfärg från Georg Jensen finns på Rea här
Stolar liknade våra finns här säljs i 2-pack
Vår kökslampa finns här och i en annan poppis färg här.
Söta muggen som jag förvarar sminkpenslar i finns här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: