Nu öppnar jag butiken vilken dag som helst!

∼ innehåller annonslänkar till Miinto, Ellos och Designonline ∼

rodebjer-3

.

.

Hola chicas

.

.

Bloggar från min lilla lokal på Skolgatan 4 idag! Wohoo, den är klar och nu struntar jag i mina storslagna planer på att starta upp den med en stor fest. Jag gör tvärtom istället. Jag bara kör och så får festen bli lite längre fram när det känns som att jag kommit i ordning och så. Det är lite småfix kvar, piffet förstås, prislapparna, skylten, mer varor, utemöbler osv, men själva renoveringen är i alla fall klar och lite möbler och grejer är på plats 🙂

.

.

rodebjer rodebjer-4

.

.

Idag var jag där och fixade lite och så kom Lillan och hennes kompisar dit efter skolan. Typiskt att jag inte hade något fika att bjuda på… måste fixas asap! Passade också på att fota den här helt supersköna och avslappnade, men ändå chica, outfiten. Den känns bara så mycket jag och jag kunde bara inte låta bli att köpa den hos Guts i Punkt när jag väl hade haft den på mig i provhytten.

.

.

Jag var i butiken hur länge som helst och provade typ allt, haha! I vanlig ordning fick jag den bästa hjälpen av både Camilla och Sofia som är så proffsiga. Det är verkligen skillnad att handla i butik och på nätet. Att få känna och klämma och prova och svassa runt i hela outfits med någon som hjälper en med matchning och storlekar och passande skor och allt sådant. Dessutom känns det bra att handla ”nere på stan”, då cityhandeln faktiskt riskerar att utarmas pga näthandeln.

.

.

Alltså om vi ska prata lite om kläderna på Guts nu då, så himla mycket snygga höst och vinterkläder de fått in ❤ Massor av fuskpälsar, mysiga stickade tröjor, blommiga blusar, långa kjolar, skinnbyxor och så collegetröjor (och lite till 😉 ). Nästan allt gick i samma färger som höstens inredningstrend. Senap, terrakotta, bourgogne, grönt, lite rosa och så brunt och svart. Så nedrans snyggt, önskar att jag hade ett par guldbyxor att plocka pengar ur…

.

.

rodebjer-2

.

.

Min kjol och tröja kommer från Rodebjer, men både här och här  har jag sett att de har liknade kjolar (till mindre än 1/3 del av priset) för er som inte har möjlighet att handla i butiken, och här finns en liknade collegetröja (i samma fina färg men med lite annat tryck).

.

.

För övrigt hittar du fåtöljerna här, bordet här, spegeln här, mattan här och rullvagnen med nespressomaskinen på här. Den superfina kudden finns till försäljning när jag öppnar (ni måste bara känna på kvalitén, bilden gör den inte rättvisa!).

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Hej!
Jag bara älskar färgen på väggen (utöver det andra). Får jag möjligtvis fråga vad det är för färg? Har du kanske färgnr?

Vi bor i Sälen och jag vill måla vårt annars rätt vita väggar:)

Lycka till! Synd man inte bor i Västerås och kan besöka din butik.

Tack🤗
Vänligen
Camilla Hansson

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

[…] Förutom att kläderna jag har på mig idag är sjukt varma, gillar jag dem jättemycket! Tröjan i lammull är från Guts (förra säsongen) men liknade finns här (kampanjpris 375 kr), och här med superfin ärm som extra läcker detalj. Byxorna är nya och finns här . Älskar mina vita boots och är så sugen på att köpa ett par i samma färg men med höga skaft som jag kan ha till kjolen som jag visade här. […]

Gilla

%d bloggare gillar detta: