Valvakar 2018

val18-3

.

.

Gokväll gokväll

.

.

Nu är det inte långt kvar, valvaka 2018 och Lillan vägrar gå och lägga sig. Hum… hon är sannolikt ovanligt mycket insatt i politik för att vara 10 år, men möjligen blev hon just ikväll aningen mer intresserad än annars, när hon insåg att det faktiskt fanns en chans att få vara uppe extra länge, hehe ❤

.

.

För övrigt ser det ut som både Centerpartiet och Kristdemokraterna, som är de partier som jag sympatiserar mest med (jag var Kristdemokrat tidigare, men är Centerpartist sedan ett år tillbaka) ökar i det här valet, vilket är glädjande. Bra jobbat både Annie och Ebba! Dessvärre verkar det inte räcka hela vägen fram, eller?

.

.

Nu ska vi strax hoppa i säng här och så blir det fortsatt spännande att imorgon ta del av både Region/Landstings- och Kommunal-valet här i Västmanland och Västerås. Verkar som att några röstat på mig trots att jag inte bedrivit någon personvalskampanj för Region/Landstings-valet (där jag stod på plats 10) som jag först hade tänkt att göra.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: