Tufft och praktiskt till hösten

∼ innlägget innehåller annonslänkar till Adviral ∼

 

 

Tröja här / Byxa här / Jacka här / Stövel här / Keps här / Väska här / Handskar här

.

.

Som jag gillar den regnkappan!

.

.

Nuförtiden cyklar jag vart jag än ska här i centrala stan, och jag älskar det faktiskt. Så smidigt. Det är så otroligt trassligt att parkera bilen innanför cityringen, ja utanför med för den delen (där har de verkligen fått till det Miljöpartiet), så det är som en befrielse att bara hoppa på cykeln och rulla fram till dörren dit man ska! Dock har jag noterat att cykling kräver viss planering för att det ska vara bekvämt och kännas bra. Regnkappa och gummistövlar, för yes, det kommer att regna, keps, eftersom jag hatar när håret fladdrar och fastnar i läppglansen, tygväska då skinnväskor blir förstörda i cykelkorgen, handskar, såklart, eftersom jag alltid fryser om händerna, och så bekväma stretchiga jeans och varm tröja!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: