Kan jag hjälpa dig att komma lite närmare din dröm?

malacon-2

Min blus finns här

.

.

Hello

.

.

Häromdagen lunchade jag med de här två driftiga damerna som precis startat eget. Det är min bästis Sara (till höger) och hennes kompanjon Anna (+ en kille) som den 1 september kickade igång Malacon, ett ingenjörsföretag inom infrastruktur. Så stolt över min duktiga vän, som liksom jag en gång gjorde, vågat lämna en fast anställning, med trygg månatlig inkomst och alla skyddsnät man har som anställd, för att istället ge sig ut på en spännade resa där att våga är att vinna och där framtidens segrar ligger i ens egna händer. Att starta eget är, en fantastisk erfarenhet, lite läskigt, ganska arbetssamt, men också så roligt, stimulerande och fritt!.

.

Ganska ofta får jag mail från läsare som vill träffas över en fika för att få tips om hur de ska bära sig åt för att byta bransch och starta företag, eller så handlar det om att de är nyfikna på stylingbranschen och vill hänga med på praktik eller studiebesök eller så är det något annat de tror att jag kan bättre än dem. Det är verkligen smickrande, men tyvärr finns det inte så mycket tid över för sådant för mig, speciellt inte för de där fikastunderna. Praktik eller studiebesök brukar jag dock försöka fixa i möjligaste mån.

.

.

Ni som läser här kontinuerligt vet att jag föreläser om homestyling och företagande både i Stockholm och Göteborg för blivande inredare. För att ta del av de föreläsningarna krävs ju att man går på den utbildningen. Men ju fler mail jag fått med diverse önskemål om tips på hur man drar igång ett företag, hur man byter bransch mitt i livet, hur jag jobbar med styling och mäklare, hur man skapar en blogg med många läsare, hur man börjar blogga, hur man kan jobba med sociala medier i sitt företag osv osv, desto mer har jag börjat fundera på att lägga mer tid på föreläsningar. Men innan jag gör det, tänkte jag kolla av intresset en gång för alla.

.

Så vart vänder jag mig, om inte till er mina trogna följare? Snälla hjälp mig att se vad det är jag kan hjälpa er med. Vilka kunskaper har jag som ni vill ta del av? Vart bor ni? Om jag anordnade en trevlig kväll med föreläsning om mitt val att byta bransch och starta eget vid nästan 40 års ålder, skulle ni komma då?

.

Vill ni ”lära er” att blogga, tjäna pengar på er blogg eller kanske att styla inför försäljning? Inreda mysigt och inbjudande i ert eget hem? Eller kanske få tips om hur man kan slå mynt av en hobby? Ni kanske rent av vill veta hur ni kan jobba med influencers för att marknadsföra ert företag eller era produkter? Jag är öppen för förslag, och när jag tänker efter lite, inser jag att jag faktiskt snappat upp ett och annat inom de här områdena de senaste 10 åren.

.

Jag älskar att föreläsa och är sällan nervös nuförtiden. Och hörrni, bara så att ni vet det, så är jag oerhört noggrann med att inte sporta några ”cameltoes” längre, för ni minns väl den här ovanligt festliga fadäsen för några år sedan?

.

Hjälp mig och maila mig dina önskemål på info@helenakhome.se

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Ha ha Cameltoe, den var rolig! Du är en stor inspirationskälla, det hoppas jag du vet! Och du bjuder på dig, ovanligt mycket för att vara i din bransch, tycker jag! Många likes på det! 😂Puss på dig❤️

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: