Väldoft i vacker förpackning

∼ innehåller annonslänkar till Lyko ∼

perfum

.

.

Godmorgon

.

.

Åh vad jag önskar att ni kunde känna doften av den här underbara parfymen som jag fick av Magnus när han kom hem från Spanien. Älskar att få parfym eftersom det nästan är enda gången som jag gör avsteg från min ”signaturparfym” Gaultier här som jag använt sedan jag var i 20-års åldern. Den är enligt min familj och mina vänner så starkt förknippad med mig att de själva inte kan använda den (de har försökt), haha!

.

.

perfum-3

.

.

En ytterligare inte så liten detalj som gör att jag blev så himla glad över parfymen är att Magnus faktiskt vägt in utformningen av flaskan i sitt val. Han tänkte att jag skulle vilja ha en dekorativ flaska att ställa på hyllan i det nya badrummet. Så rätt han hade, och så gulligt av honom att tänka på det.

.

.

perfum-2

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: