Vardagssnygg och att hitta jeans som sitter som en smäck

Innehåller annonslänkar till Gina Tricot

gina tricot-4

.

.

Till vardags har jag gärna ett par vanliga jeans (superviktigt att de sitter skönt, kolla gärna jeansguiden längre ned), en söt blus och så ett par enkla boots. Och wow, vad jag gillar de här vita btw! Alltså, jag har gått och sneglat på vita boots ett bra tag nu, tycker det är så snyggt. Nu har jag slagit till och vipps så känns vilken vanlig vardagsoutfit som helst så himla fräsch!

..

.

gina tricot gina tricot-2

.

.

Den här tunna blusen är perfekt då det fortfarande är himla varmt om dagarna. Blir lite extra söt med volangen nedtill och på ärmsluten. Den breda resåren ovan håller fladdret i schack, hehe! Jeansen använder jag massor, de sitter så bra på mig, men det där är ju en väldigt individuellt. Jag har smala höfter, inte så mycket midja, långa ben och platt rumpa. Har du liknade kan jag verkligen rekommendera den här modellen.

..

Småblommig blus här

Nästan exakt samma vita boots här

Sköna jeans här 

 

.

Och så var det det där med jeansguide! Vi är ju alla skapta på olika vis, så vilka jeans som sitter som en smäck på just mig eller dig, det kan ju vara olika förstås. Därför är det sååå bra med den här jeansguiden!

.

.

Skärmavbild 2018-09-13 kl. 17.25.09

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: