Herre Gud en ”cameltoe”…

 

.Året var 2014, och jag fick äran att dela med mig av mina erfarenheter på ett bloggevent i Stockholm. Alltså här hade man fått 6 månader på sig att förbereda sig, för att under 1 timma ha en samling kvinnor, och deras kamerors, odelade uppmärksamhet.

Jag inhandlade lite fina kläder, och så lyckades jag ändå se ut som om jag hade en biroll i Miami Vice 1986…

.

.

 

 

.

.

Och att jag dessutom lyckades klämma in en gigantisk kameltå mellan benen, gör ju inte saken bättre. Hur kunde det gå så fel? Hallå, byxan skulle ju hänga på höfterna, inte vara uppdragen under tuttarna…

.

Herre Gud, jag som redan innan var så nervös och hade paniktankar kring kläderna…

.

.Föreläsningen gick hur som haver bra, och det var sååå många rara tjejer som kom fram och tackade mig efteråt. Ni var så gulliga och jag fick så fantastiskt mycket beröm så jag var på väg att börja grina.

Kameltån i de illasittande byxorna bjuder jag på, och vi alla fick oss ett gott skratt när bilderna började spridas i deltagarnas sociala medier!

Tack Jannike, Trendstefan, Ebba Kleeberg von Sydow, La Linda och alla andra goa tejer och kille som var där idag!! Fantastiska insatser och så roligt att träffa er alla!!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

36 kommentarer

Låter precis som något som jag skulle kunna lyckas med 😉 men har du helt enkelt bara dragit upp byxan för långt i midjan nu för tiden är ju alla byxor så låga i midjan…

Verkar vara ett intressant ämne och du har en fin blogg!

Ha det så bra!
Mvh Camilla

Gilla

Visst, brallan skulle ju hänga på höfterna… Men jag, jag var så nervös så jag drog upp dem i armhålorna.. Suck!!

Gilla

Din ”snygga” cameltoe var ju som pricken över i:et på denna härliga och oförglömliga dag!
Och du är lika snygg, med ellen utan den där ”toen”, hihi!
Kram! Hoppas vi ses snart igen!
Judita

Gilla

Hej! Håller med de andra och tycker du var toppen! Blev väldigt inspirerad av dig och de andra föreläsarna. Min blogg som legat och vilat i flera år ska få liv igen.
Tack!
Ha en bra fortsättning på våren och en härlig sommar!
-Lina

Gilla

Nästa gång litar du på dig själv och din egen smak…..för det är väl därför du har kommit så långt som du har gjort? Precis som någon tidigare skrev såg du oerhört avslappnad ut på bilden vid bilen när du var på väg i går morse……slita jeans och gympadojor

Gilla

Hahaha!!! Men älskade du, så där satt brallorna INTE förra fredagen, kanske bara fotat i konstig vinkel? Hur som haver så slår jag mig i backen på att du var sketduktig och snuskigt snygg! Ses vi på onsdag?

Puss!

Linda W

Gilla

Jag var i alla fall snuskigt 80-talig 🙂 men jag bjuder på det och drar ned brallorna nästa gång, ehhh, alltså ned på höfterna annars kanske jag gör någon helt annan form av succé!! Ses imorrn Puss

Gilla

Äh! Vad är väl en cameltoe? När man har en sådan härlig personlighet, som är det viktigaste, och jag tycker du ser superfräsch ut ! 🙂
Stor kram

Gilla

Tack raring!! Kommer de inte ihåg vad jag sa så kommer de som var där åtminstone komma ihåg vad jag hade på mig, heheh Kram H

Gilla

Äsch, lite otur med vinkeln på bilderna. Själv tänkte jag mest på att det var härliga vårfärger. Men behöver du någon gång en modestylist så finns jag här. 😉

Hann inte med att tacka dig för en härlig föreläsning. Väldigt intressant och inspirerande att höra om din resa. Jag är ju själv i samma bransch (mode/inredning) och det är alltid kul med nya perspektiv.

Gilla

Hej Helena!
Sååå länge sedan jag skrev hos dig, brukade ju följa dig dagligen när du hade huset på udden! Vet inte vad som hände..
Nu måste jag börja följa dig och ditt nya drömhus, det är fantastiskt vackert och kommer bli ännu vackrare förstår jag =)
Skit i kameltån, vafan, du är skitsnygg ändå!!
Stor kram,
Catta

Gilla

Du är för skön som bjuder på dig själv så! Underbart! Jag tycker du ser vårfräsh ut, och den där tån vad det säkert inte någn som tänkte på där och då.
Kram
Maria

Gilla

Jodåvars, föreläsningen gick bra, men brallorna satt helt fel. De skulle ju hasas ned på höfterna… 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: