Lugna mornar utan stress

morgon-5

.

.

Hej hej

.

.

I 5 år har jag, eller vi, men mest jag, kört Lillan fram och tillbaka till först dagis och sedan upp till 3e klass i skolan utanför stan där vi bodde tidigare. Fram och tillbaka morgon och eftermiddag. Ibland har jag kört ytterligare en gång fram och tillbaka eftersom Lillan hade sina kompisar där ute, och det hände ganska ofta att jag kom och skulle hämta henne, och så ville hon stanna för att leka med någon. Då var det bara att åka hem i oförrättat ärende och så tillbaka några timmar senare. Ja ni förstår ju att det tog lite tid i anspråk.

.

.

Nu har Lillan börjat 4e klass och bytt skola. Magnus cyklar med henne på morgonen och jag hämtar, på cykel, på eftermiddagarna. Det är så skönt och stressfritt att ha det så, och mornarna är numer som en dröm. Jag kan dricka kaffe i lugn och ro. Kolla mailen, fota lite om jag behöver det. Strosa runt i morgonrock och ha det allmänt bra såvida jag inte har något möte inbokat.

.

.

morgon-2

.

.

Imorse plockade jag in lite av de sista blommorna för säsongen. Den vita rosen blommar mer nu än den gjort på hela sommaren och budlejan verkar aldrig vilja sluta blomma den heller. Vasen jag använder till dem har jag fyndat på Läkarmissionen. Tycker att den är så fin 🙂

.

.

morgon

.

.

På bordet står det här (adlink) doftljuset som är mitt absoluta favoritljus. Det doftar magiskt och är så drygt. Jag har haft det i flera månader och ändå är det mer än hälften kvar!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: