Rocka loss i höstens färger och möbelnyheter

∼ innehåller annonslänkar ∼

 

.

.

Formex har pågått hela veckan och trendrapporterna har duggat tätt. Det jag har fått med mig det är att sammet fortfarande är stort. Färgskalan har förflyttats från grått mot det beige och bruna tonerna. Mörkare färger som vinrött, ockra, senapsgult etc syns ”överallt”. Ja vad ska man säga… ungefär som förra året då med andra ord 🙂

.

.

Nuförtiden finns många möbelproducenter/försäljare som snabbt och billigt tar fram det som ligger i tiden. Vi pratar mycket om att tänka långsiktigt och hållbart när vi handlar, men sanningen är att alla inte har råd att köpa dyra kvalitetsmöbler hur gärna de än skulle vilja det. Bra då att trenderna inte svänger för snabbt ändå.

.

.

Här har jag plockat ut några prisvärda möbelnyheter från Ellos som jag överväger att köpa in till styling. Jag gillar färgerna och materialen och eftersom jag inte ska ha dem hemma i mitt eget hem, kan jag vara lite mer busig och köra en annan stil. Tänk så kul det är, att liksom bara få rocka loss! Samtliga av nedanstående möbler finns i olika färger.

.

.

Skärmavbild 2018-08-24 kl. 18.36.52

.

.

Senapsgul stol här

Vinröd pall här

Sammetsfåtölj här

Barstol här

Grön pall här

Grön fåtölj här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: