Att våga kortkort när man närmar sig 50

∼ innehåller annonslänkar till By Malina ∼

Bymalina-4

.

.

Hello

.

.

Så var det vecka och vardag och skola och jobb igen. Har ni kommit in i rutinerna? Vi börjar hitta något som liknar rutiner i alla fall. Störst skillnad den här terminen är att Lillan bytt skola. Fram till skolavslutningen i år har hon gått i skolan utanför stan där vi bodde tidigare. Så i 5 år (alltså inklusive förskola och förskoleklass) har vi skjutsat henne ungefär 2 mil tur och retur varje morgon och varje eftermiddag. Så 4 mil och ungefär 1,5 timma i bil varje dag är numer ett minne blott och det är så skönt! Det var världens bästa skola och världens bästa fröknar, och Lillan har fått typ världens bästa start, så det var värt det alla dagar i veckan. Men nu när det är över, som sagt och det är befriande! Nu håller vi bara alla tummar och tår vi har att den nya skolan kommer att vara lika bra och att hon kommer trivas, för oj vad skönt det är att bara hoppa upp på cykeln för att hämta henne på eftermiddagarna.

.

.

Well well, det var vardagen det, men låt oss istället prata lite om snygga klänningar och partaj som dyker upp här snart. Jag brukar nästan alltid vara ute i sista sekunden, men tänkte att den här gången ska jag  p l a n e r a  i god tid innan vad jag ska ha på mig. Vad tycker ni om den här, enligt mig, våldsamt snygga blåsan?

.

.

Bymalina-2 Bymalina-7

.

.

Jag ska på ett par riktigt roliga grejer under hösten och tror att den här kommer att passa så bra. Den är elegant, men samtidigt rockig och tuff och very much smickrande för figuren. Känner mig riktigt snygg i den faktiskt 🙂

.

.

Först tänkte jag att den kanske var för kort för en kvinna i min ålder (46 år), men sen tänkte jag, äsch skit samma, jag tycker faktiskt att jag har snygga ben, så vill jag visa dem – ja då gör jag det!

.

.

Bymalina-5Klänningen finns här

.

.

Några andra urfina klänningar som jag absolut skulle kunna tänka mig att gå på fest i är de nedan. Den första, den med ”hål”, den har vi sett i flera år nu i ljusa pasteller och vitt, men visst är den så himla fin i svart? Love it!

.

.

Långklänning kanske känns lite overdressed på vissa fester tänker du nu, men vet ni att jag har haft långklänning på flera tillställningar de senaste året, och då menar jag liksom sådana tillställningar där man kanske inte tänker långklänning i första hand, och jag har känt mig så fin, och fått så mycket komplimanger, så det tänker jag definitivt fortsätta med. Varför inte liksom, man lever ju bara en gång!

.

.

Skärmavbild 2018-08-27 kl. 12.27.09 Bymalina-5

.

.

Den här klassikern i svart står helt klart på önskelistan

Och den långa varianten här är bara heeelt smashing, inte sant?

Lite mindre dramatisk men sååå fin är den långa släta mörkblå här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: