Läckert med ormskinnsmönstrat på fötterna i höst

∼ innehåller annonslänkar till Flattered ∼

Skärmavbild 2018-08-23 kl. 09.19.36

.

.

Halloj

.

.

Hur har ni det idag? Har ni börjat fundera något på några nya inköp till hösten? När jag var på upprop på Lillans nya skola i måndags såg jag en mamma som hade en så sjukt snygg väska. Har inte kunnat släppa den i tanken sedan dess. Den såg ut som skorna längst ned till vänster i collaget ovan. Ångrar mig sååå att jag inte frågade henne var den kom ifrån… Om någon har något tips på en sådan väska (modell lite mindre axelremsväska) tar jag gärna emot det!

.

.

Höstens hetaste verkar hur som haver vara animalprint. Inget nytt under solen, eftersom det varit på tapeten ett tag. Möjligen märks en dragning från leoprintsen till ormskinnsmönstrat och liknande. Jag kan inte sticka under stol med att jag sååå himla gärna skulle vilja ha en väska eller ett par boots i ormskinnsmönster. Tänk vilken snygg detalj! Lite rockigt, men ändå så elegant. Passar liksom lika bra till ett par snyggbyxor, som till jeans eller en lång klänning/kjol. Ja en kort också för den delen. Jag kan liksom se mig själv i just de där ljusbruna snyggingarna 🙂

.

.

Skärmavbild 2018-08-23 kl. 09.27.11

.

.

Om man inte är bootsfantasten, men ändå gillar det där ”snakeiga”, ja då kan man alltid snegla på ett par loafers som fortsätter att vara stort i höst.

.

Populära Flattered har dessa nyheter i höst, och jag är som sagt sååå himla sugen på de där bootsen 🙂

.

Red snake nappa loafers här

Black snake loafer i veganskinn här

Bruna nappa boots här

Sandfärgade nappa boots här

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: