Vardagsfin till lagom pris

∼ innehåller annonslänkar till Indiska ∼

Skärmavbild 2018-08-13 kl. 18.00.15

.

.

Halloj

.

.

Kikar bara in en snabbis för att tipsa om lite snygga vardagskläder som jag känner att jag behöver till jobbet. Vill se snygg och prydlig ut, men det ska också vara bekvämt och praktiskt. Det får heller inte vara för dyrt förstås.

.

Den gula blusen här tycker jag är så fin, en riktig glädjespridare och så ser den så skön ut. Den skulle passa mig perfekt tillsammans med ett par ljusa jeans. gult piggar liksom upp och jag missade den trenden i somras.

En långklänning i stretchkvalitet är kalasbra att ha i garderoben. Den här skulle vara snyggt tillsammans med strumpbyxor, boots och en lite längre kofta (som den här) i vinter. Inte var den dyr heller, perfekt!

En tunn blus med fint mönster passar till det mesta. Ljusa vida byxor tillsammans med den här blusen och kanske en svart skinnjacka, ja tack! Lite tufft och sött i trevlig blandning, me like 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: