Sommaroutfits att ta med sig in i hösten

∼ innehåller annonslänkar till Indiska, Filippa K och Nelly ∼

Skärmavbild 2018-08-10 kl. 18.40.02

.

.

Var med Lillan på Erikslunds Shoppingcentrum idag och insåg att vi just nu är på gränslandet mellan tokvarm sommar och svalare höst. Det är bara lite svårt att känna in det och vi vill gärna fortsätta titta på tunna sommarklänningar och shorts. I alla fall ville Lillan det. Supersvårt för henne att tänka sig att om drygt en vecka är det skola, kanske jeans, en tröja, strumpor och sneakers som gäller. Hon var så förvånad över att det var så mycket ”vinterkläder” i butikerna. – Vem vill köpa sådant nu? undrade hon…

.

.

Well, vissa klänningar är verkligen  b a r a  sommarklänningar, medan andra är lite både och, beroende på vad man har till. Här är några fina dressar för den som inte riktigt är beredd på att släppa sommaren,

.

Leodress som till hösten funkar fint med ett par snygga svarta loafers, en svart kavaj med uppvikta ärmar och ett snyggt matchande hårband. Finns här.

Så himla fin ljusblå kjol här, och blus här, och blir man inte hur sugen som helst på ett par vita boots? Dessa finns här.

Fladdrig, silkig pyjamaskostym som är mer dressad och inte så pyjamasaktig som de andra varianterna vi sett ett tag nu. Gillar den här dressen massor! Byxor här, skjorta här.

Jag älskar prickar, kan inte rå för det 🙂 Den här lilla blåsan kan du köpa här för bara 249,00, och jag är säker på att den är lite längre på mig om jag skulle välja large (som jag tror passar mig). Den här modellen är sannolikt närmare 180 cm lång och har troligen storlek small (klart den blir kort…).

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: