Kräftskiva coming up

 

 

.

.

Halloj

.

.

Solig och blåsig dag idag. Skönt med lite gardinfladder, inte sant? Städade hela huset igår och det var ju tur för hade jag inte gjort det hade det mängder av döda flugor, getingar och humlor virvlat runt i vinden på golven idag. Herre Gud så här såg ut! Jag menar, det är inte så att jag prioriterat städningen inomhus den här sommaren precis…

.

.

Idag väntar hur som haver lite fix, för imorgon är det kräftskiva på G här i Villa Skogsbrynet. Det ser vi fram emot! Har lite idéer om hur jag ska duka och så, det blir alltid lite roligare med fest om man anstränger sig lite för att få det fint och kanske lite fiffigt för gästerna. Det finns massor av idéer att hämta på nätet, men jag tycker ändå att min vän Helena Lyth, är bäst i grenen! Hon är en fena på fix och trix och här har hon ett helt arkiv fyllt av av inspiration och idéer till de mest fantastiska kräftskivor du kan tänka dig! Kika in vetja, du kommer att bli sugen på en kräftis 🙂

.

.

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: