Västerås bästa hamburgare

slakteriet-11

.

.

Jag äter som ni vet mest lchf-kost, i alla fall i perioder, eftersom jag mår bäst av det. Men visst slinker det ibland ner en och annan pastarätt, frukostmacka, och så Västerås absolut godaste hamburgare. Alltså har ni inte ätit det på Ribhaus, i Saluhallen Slakteriet, ja då måste ni bara prova det pronto.

.

.

Efter att Lillan kommit hem från sin sleep over igår fräste vi iväg till Saluhallen för varsin Burgare. Jag tog en Dr Seoul (enligt mig godaste burgaren) och en Mony Fries som vi delade på tre.

.

.

slakteriet-10 slakteriet-9

.

.

Mony Fries är vanliga potatisstrips och sötpotatisstrips dränkta i tryffelmajo, riven ost och hackad persilja. Sjukt gott och en portion är lagom till två personer tycker jag.

.

.

slakteriet-14 slakteriet-7

.

.

I kyldisken finns en rad skojiga läskedrycker, men jag tar alltid bubbelvatten från Sätra Brunn 🙂

.

.

Har ni vägarna förbi Västerås är det helt klart värt att göra en avstickare ned till hamnen för tidernas hamburgare! Och bor ni i Vässan redan men har missat detta, ja då är det bara att åka dit. Tänk på att de har stängt på måndagar bara..

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: