Uppfriskande morgondopp

∼ innehåller annonslänk till Boozt ∼

klänning-8

Morgonrock från Ralph Lauren på hela 45% Rea här

.

.

Finns det något skönare än att ta ett uppfriskande morgondopp när man vaknar alldeles tokvarm och lite lagom tung i huvudet efter några glas vin kvällen innan? Tror inte det, hur härligt som helst ju!

.

.

Mälaren är som ni vet inte sådär krispigt klar som tex en fjällsjö så det är perfekt att svärfar har en utedusch vid strandhuset där man kan skölja av sig om man vill. Efter dopp och dusch, när vi vaknade, drack vi kaffe och åt smörgåsar på verandan uppe vid huset. Så himla härligt.

.

.

Nu blir det ett par timmar i en solstol innan Lillan ska hämtas hem. Är så stolt över henne idag. Det var första gången hon sov över hos en kompis nämligen och det gick sååå bra! Hon är van att sova hos mormor och farmor och systrar osv men har inte sovit hos någon kompis tidigare så vi visste inte hur det skulle gå. Mormor stod stand by inne i stan om det skulle bli problem, men det blev det alltså inte!

.

.

Nu, solstolen 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: