Spontanövernattning i svärfars strandhus

∼ innehåller annonslänkar till Cubus ∼

klänning-2

.

.

Gokväll

.

.

En ljummen vacker kväll, och vi blev med kort varsel barnlediga. Steam Hotel var fullbokat så vi hoppade in i bilen och drog ut till min svärfar för en skön kväll med övernattning vid sjön. Strandhuset är mysigt, med bubbelbad, bastu, kök och ett par sovrum, och där rår vi oss själva. Jag trodde att det skulle bli lite svalt så jag slängde på mig en långärmad men ändå tunn klänning, som finns här, (och hörrni, kolla den här klänningen från samma kedja, hur fin är inte den? Den bara måste jag köpa).

.

.

klänning-3 klänning-4 klänning-5

.

.

Otroligt rogivande vid vattnet. Brukar få frågan om vi saknar vårt gamla hus med sjötomt. Men nej, det gör vi inte. Visst kan vi sakna sjön, men vi saknar inte huset. Kanske kommer vi att i framtiden bo vid vattnet igen…

.

.

klänning

.

.

Nu ska vi mysa ❤

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Köpte den blå/blommiga klänningen som du tipsade om. Så snygg!! Tack för tipset 🙂 (överväger till och med att ha den på ett bröllop om ett par veckor, kan man det?)

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: